Skip to main content
Blog

Spar penge hos UnoEuro

By 17/08/2016oktober 4th, 2023No Comments

At spare penge hos UnoEuro handler bare om at købe det rigtige webhotel til din hjemmeside. Det er nu ikke fordi, at der er så mange valgmuligheder hos UnoEuro, men det kan alligevel spare dig en del, at købe det rette. Vil du spare ekstra, så kan du benytte chancen for at købe dit eller dine webhoteller når de har rabat som fx ved deres fødselsdag. Vi kan selvfølgelig ikke garantere at de giver specielle tilbud igen, men de har gjort det en del gange nu, så hold øje med deres hjemmeside, Twitter eller Facebook. Førhen når de har kørt nogle tilbud, så er det ofte målrettet ny kunder eller brugere som allerede har webhotel hos en anden udbyder, men ønsker at flytte til UnoEuro. Men er du allerede kunde, så skal du nu ikke se så negativt på det, føl dig endelig ikke glemt. Du kan enten benytte chancen for at tilkøbe ekstra webhoteller, domæner eller hvad tilbuddet lyder på. Eller også tilbyder UnoEuro samtidigt en form for opdatering til eksisterende kunder såsom gratis opgradering til SSL beskyttelse. Jeg bliver også nødt til at selvpromovere lidt for vores kuponkode, som giver dig tre måneders ekstra webhotel når du køber nyt, hvilket vil sige at du i sidste ende får 15 måneder men kun betaler for de 12.

Skift af udbyder

Hvis du har planer om at flytte fra en anden webhoteludbyder, så sparer du sikkert allerede penge, da UnoEuro som bekendt jo er en af de billigste i branchen. Hvis skiftet af udbyder også tilbyder et bedre produkt, så kan det også have en økonomisk gevinst for dig i form af bedre og hurtigere hjemmeside, hvilket normalt resultere i højere konvertering af kunder. Så det kan faktisk være rigtig godt for dig at skifte webhoteludbyder.

Køb så hatten passer

Som nævnt ovenfor, vil du spare penge, så vær sikker på, at du køber den rette størrelse af webhosting til dit behov. Der er absolut ingen grund til at bruge penge på ressourcer, som du aldrig kommer til at bruge. Så du skal endelig ikke købe et Pro eller VPS bare fordi, at du tror det er nødvendigt. Har du en stor og tung hjemmeside, så skal du derimod heller ikke købe det mindste, altså Bronze. Du risikere at ramme grænser for dit forbrug og ender op med en hjemmeside som ikke kan følge med. De forskellige klasser af webhoteller ligger generelt altid på forskellige servere og dermed tager en opgradering også tid. Har din forretning ikke råd til at være nede i et par timer mens flytningen sker? Så er det nok en god idé ikke at være alt for sparsom og i stedet se en smule ind i fremtiden og handle stort ind. Er du stadig i tvivl om hvilken du skal vælge, så tror jeg uden tvivl, at de søde mennesker på UnoEuros supportlinje kan hjælpe dig –selvfølgelig vil de hellere end gerne sikre en ny kunde.

Stabile servere

Jeg berørte emnet kort ovenfor – den allerbedste måde at “spare penge”, er at have en stabil udbyder som sikrer, at dit webhotel og dermed hjemmeside aldrig er offline. Bare få minutter kan betyde mange tusinde kroner for større virksomheder. UnoEuro er kendt for deres meget sikre og stabile servere som er placeret i Danmark.