Skip to main content
Blog

Hvilket webhotel skal jeg vælge hos UnoEuro?

By 09/08/2016oktober 4th, 2023No Comments

At vælge mellem Bronze eller Pro webhotellet hos UnoEuro kan godt være lidt svært, man har sågar også mulighed for virtual private server, VPS. Vi vil derfor i dette indlæg hjælpe dig og gøre processen nemmere.
Faktum er, at har du ikke købt et webhotel før, så kan valget godt være lidt sværere end man først tror. Man skal forstå nogle tekniske termer som man måske aldrig har set eller hørt om før, men det er termer man er nødt til at have bare lidt kendskab til, hvis man gerne vil undgå et fejlkøb. Det er også gode fagudtryk at kende, hvis du bevæger dig ud på online scene med en webshop, blog eller lignende.
Men takket være UnoEuro, så er processen i at vælge webhotel gjort simpel og smertefri, dog er der stadig nogle faktorer som du skal være opmærksom på, så du ender op med det bedste webhotel til dit behov. Benytter du dig af vores informationer nedenfor, så sikre vi, at du vælger det helt perfekte webhotel så din oplevelse med din første hjemmeside bliver en stor succes.

Ambitioner med din hjemmeside

Det vigtigste og det allerførste du bør gøre er, at finde ud af hvad dine ambitioner er med din hjemmeside. Dermed kan du finde ud af hvad det præcist er, som du er på udkig efter, når du skal vælge et webhotel. Tænk på hvor mange besøgende du ved at du kommer til at få, ikke hvor mange du håber på. Det kan lyde som en umulig opgave, men ofte har man en god fornemmelse om, om der er tale om en hygge blog som familien og veninder besøger i ny og næ, eller om man har planer om en stor og tung webshop som skal kunne trække mange tusinde besøgende i døgnet. På det grundlag ved du om du skal have fat i det helt store webhotel eller en VPS som kan opgraderes til at være utrolig kraftfuld.

Tekniske specifikationer

Derefter skal du kigge på de forskellige specifikationer som de forskellige løsninger tilbyder. Du kender nødvendigvis ikke til alle fagtermerne når du kigger på UnoEuros hjemmeside, hvilket heller ikke er det store problem. Du kan nemlig køre din mus over spørgsmålet (?) til venstre for fagtermen, dermed får du en kort beskrivelse på godt dansk af den specifikke funktioner.
Da du allerede kender dit behov og ambitioner, så er det nu du skal kigge efter hvilken webhosting-løsning som passer til dig. Er der en specifik ting som du simpelthen skal have, så fokus på den og finde ud af om Bronze webhotellet kan gøre det. Kort, så skal du finde det webhotel som passer dit behov, men gerne med lidt mere luft ovenpå, så der stadig er tid til udvikle sig og gro større – heller en smule for meget end at stå og mange serverkraft eller andet. Du kan eventuelt bruge vores kuponkode og få måneder gratis udover de 12 måneder som du køber som standard.

Opgradering er altid muligt

Hjemmesider er en levende organismer, de gror større og større. Derfor er det også vigtigt at du har en udbyder, som kan tilbyde mere end plads eller en mere powerful server, hvis du skulle stå i den situation, at få brug for det. Og præcis her klarer UnoEuro sig rigtig godt – sender du dem en support-ticket, så vil de uden tvivl rigtig gerne hjælpe dig med en opgradering.