Skip to main content
WordPress

Hvorfor WordPress er den perfekte platform til en blog

By 07/06/2017oktober 4th, 2023No Comments

Har du længe gået med drømmen om, at kunne slå dørene op for din egen blog, så har du med garanti observeret, at der er rigtig mange ting, du skal tage stilling til i denne forbindelse. Noget af det absolut første, du skal sørge for at finde ud af, er dog hvilken platform, du ønsker at benytte dig af, når du skal oprette din kommende blog.

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at der findes et bredt spektrum af forskellige systemer, der kan bruges som en oplagt blogplatform. Det betyder både, at du med sikkerhed kan finde et ideelt system for dit vedkommende, men du skal dog også være opmærksom på, at det er ensbetydende med, at det kan virke som en relativt vanskelig proces at skulle finde hoved og hale i de mange forskellige systemer og i sidste ende opstøve det helt rette for dig.

Skal jeg vælge et hosted blogsystem?

Det danske marked byder på en række forskellige hosted blogsystemer. Det er systemer, hvor du blot kan oprette dig, gennemføre en oprettelsesformular og efterfølgende vil du have en blog klar. Oftest vil din blog blive oprettet på et såkaldte subdomæne, men der er naturligvis mulighed for at tilføje dit eget domæne. Det kan – for mange – virke som en nemmere løsning, men det skal dog understreges, at det begrænser dig i mange sammenhænge.

Hvis du ønsker at komme hurtigt fra start, så er et hosted blogsystem en oplagt løsning. Hvis du derimod ønsker at etablere en fremtidssikker løsning fra dag ét, så er du bedre stillet ved at vælge en anden løsning. Du kan med fordel vælge at investere i et billigt webhotel hos Unoeuro, hvor du oven i købet kan oprette dig med en rabatkode for at spare penge, hvorefter du kan installere et blogsystem efter eget ønske.

Gode grunde til, at se nærmere på WordPress

Hvis du ønsker at oprette din egen blog og i denne forbindelse leder efter et oplagt blogsystem, så bør du bestemt se nærmere på WordPress. Der er mange gode grunde til hvorfor, du skal vælge WordPress i denne forbindelse. I denne forbindelse skal det bl.a. understreges, at WordPress er blevet det absolut mest populære CMS til blogs på tværs af hele verden, hvilket naturligvis ikke er uden grund.

1. Brugervenligt og overskueligt system

Går du med et ønske om, at kunne åbne for din egen blog, så er du med garanti heller ikke synderligt interesseret i, at skulle håndtere diverse tekniske aspekter. I stedet vil du med stor sandsynlighed foretrække, at det er noget, der blot er styr på og det er nemt for dig at benytte dig af systemet. WordPress har altid været kendt for at være et både brugervenligt og overskueligt system, som alle og enhver kan benytte sig af.

2. Find flere tusinde temaer på nettet

Når du skal blogge, så er det naturligvis indholdet, der skal bære din blog til succes. Det er dog ikke noget, der ændrer på, at det samtidig også er relevant, at din blog har et flot design. Hvis du vælger at basere din blog på WordPress, så får du også muligheden for at vælge mellem flere tusinde forskellige temaer på nettet – nogle af disse temaer er gratis, mens andre er såkaldte “premium”, der koster penge at benytte sig af.

3. Systemet er skabt til blogging

WordPress er et system, der har eksisteret i mange år og i dag byder på et væld af muligheder, men oprindeligt blev systemet udviklet med henblik på, at det skulle bruges til blogging – og det er fortsat kernen af systemet i dag. På trods af, at du kan bruge det til et væld andre formål, hvilket tilmeld inkluderer at drive en webshop, så er kerne af systemet fortsat blogging – og derfor er det et oplagt valg for dig, der ønsker at komme godt i gang med at blogge.