Skip to main content
WordPress

5 plugins som er et must på din WordPress hjemmeside

By 05/06/2017oktober 4th, 2023No Comments

WordPress er et meget udbredt system, der i dag bruges til en lang række forskellige hjemmesider og webshops hele verden over. Derfor skal der naturligvis heller ikke herske nogen tvivl om, at det er ét af de mest populære systemer til alskens typer af hjemmesider og webshops.

Det er desuden også noget, der har betydet, at der er blevet udviklet et bredt spektrum af forskellige udvidelser til det allerede velfungerende system. Har du endnu ikke installeret WordPress på din hjemmeside, så kan du læse vores installerings guide på et UnoEuro webhotel. Disse udvidelser kaldes for plugins og kan tilføje et væld af forskellige funktionaliteter til systemet, som ikke er var at finde i WordPress i forvejen.

1. Akismet

Hvis du tidligere har drevet en hjemmeside eller en webshop, der er baseret på WordPress eller et lignende CMS, hvor der er åbnet for kommentarsporet på blogindlæg og eventuelt også undersider, så har du med stor sandsynlighed lagt mærke til, at der kommer rigtig mange irrelevante SPAM-kommentarer, du kan ende med at bruge tid på at frasortere.

WordPress indstillinger

Vælger du i stedet at installere et plugin som Akismet, så er det ikke længere noget, du skal være bange for. Med et sådant plugin, så kan du nemlig være sikker på, at du har installeret et filter, der selv sørger for at frasortere de mange SPAM-kommentarer, der kan forekomme. Dette plugin er oven i købet installeret ved installering af WordPress.

2. Contact Form 7

Der skal desuden heller ikke være nogen tvivl om, at Contact Form 7 er én af de absolut mest populære WordPress plugins til at skabe forskellige former for kontaktformularer og andre typer af formularer. Du vil med garanti gerne kunne sikre dig, at det er nemt for potentielle kunder og samarbejdspartnere at komme i kontakt med dig.

Årsagen til, at det lige netop er Contact Form 7, der er blevet til ét af de mest populære plugins til WP, når det kommer til kontaktformularer er, at det er særdeles nemt at gøre brug af pluginet – uanset om du tidligere har erfaring med WordPress eller lignende.

3. Yoast SEO

Din hjemmeside eller webshop er selvfølgelig ikke synderligt meget værd, hvis ikke det er muligt for dine kunder og samarbejdspartnere at finde frem til den. Det er oftest Google eller en anden form for søgemaskine, der bruges til at finde diverse produkter og/eller ydelser, hvorfor det er her, du skal være synlig.

Det er heldigvis noget, du kan få hjælp til, hvis du sørger for at installere Yoast SEO, der – uden tvivl – er ét af de absolut mest populære typer plugins til SEO, hvis du benytter dig af WordPress.

4. W3 Total Cache

Her er der tale om et plugin, der er en kende mere teknisk end de øvrige plugins, der er blevet beskrevet i denne artikel – du kan downloade W3 Total Cache her. Der er nemlig tale om et plugin, der bruges til at styre din webside eller webshops cache. Det er vigtigt, at det er noget, du har styr på, eftersom det kan sikre, at loadtiden på din hjemmeside eller webshop holdes i bund.

5. iThemes Security

I og med, at WordPress er ét af de absolut mest populære systemer til alskens typer af websider og webshops hele verden over, så er det – desværre – også et mål for mange hackere. Derfor er det en rigtig god idé, at du sørger for at installere et plugin såsom iThemes Security, der kan sikre dig imod besøg fra ondsindede hackere, der ønsker at infiltrere din WP-installation.