Skip to main content
Blog

UnoEuros funktioner

By 08/08/2016oktober 4th, 2023No Comments

Her er kort kig på de forskellige funktioner du får hos UnoEuro. Tilbyder de de funktioner du har brug for?

UnoEuro er en af de webhoteludbydere som de fleste kender til og måske et de mest anerkendte, specielt hvad der angår billige webhoteller dominerer de og er helt klart markedsledere på størrelse. Og det præcist deres store størrelse som gør, at de kan tilbyde så konkurrencedygtige priser. De er en af de foretrukne udbydere i iværksætter- og blogger-grupper. Mere IT-kyndige kunder bruger også deres webhoteller, da de har utallige gode og effektive funktioner som gør dem the-go-to for mange målgrupper.

En af de største fordele ved UnoEuro er, at der er ubegrænset trafik på alle deres webhosting-løsning, ikke bare de dyreste men også det allerbilligste har også ubegrænset trafik. Derudover så er der heller ingen grænse på hvor meget plads dine emails og database må fylde. Det fjerner mange bekymringer som kunde, da man slet ikke skal have det i tankerne når man køber og derefter bruger sit webhotel.

Ingen begræsninger

UnoEuro leverer alle de funktioner du har brug for, når du skal have en hurtig, god og effektiv hjemmeside. For eksempel kan du installere WordPress (det mest brugte CMS “content management system” i hele verden, både til blogs og andre hjemmesider, fx så kører denne hjemmeside oså på WordPress), Prestashop (webshop system) og Joomla. Som nævnt ovenfor, så kan du oprette lige så mange email-kontoer som du har brug for og de har alle ubegrænset plads. Den grænseløse plads på emails opnås kun hvis du bruger POP3, skifte du derimod til IMAP, så kommer der en begrænsning. Andre email funktioner er anti-spam lister som sikre, at du ikke bliver bombet med reklamer og spam. Der er også auto-respond hvis du fx skulle gå på ferie samt funktionen catch-all som gør, at hvis folk sender mail til den forkerte adresse, så bliver de stadig modtaget som en catch-all email som “fanger” alle sendte emails til dit domæne.

Generelt tilbyder UnoEuro funktioner for alle lige meget hvor højt IT-niveau man er på. Der er nemlig også nogle mere avancerede værktøj som cron jobs (de bliver gjort gratis i 2012) og SSH adgang. De har også et avanceret DNS kontrolpanel hvor du kan styre de forskellige sager samt der er nogle standard skabeloner som til fx Shopify og Gmail som gør det lidt nemmere.

Deres kontrolpanel er deres eget speciallavet, så der er meget nemt at brug og finde rundt i. Det hele er meget intuitivt, så man finder rigtigt hurtigt den funktion man er på udkig efter. Det har ikke mange unødvendig værktøjer som man for eksempel kan finde i cPanel, hvilket som mange finder lidt uoverskueligt ved første øjekast. Har du prøver med at finde noget, så har UnoEuro et stort arkiv med supportartikler som ofte kan hjælpe dig med dine problemer, ellers kan du også kontakte dem direkte. De tilbyder nemlig gratis support til alle deres kunder.

Stort og godt brand

UnoEuro har gennem årene opbygget et rigtig godt navn i webhotelbranchen i Danmark. Og man kan sikkert sige, at de er et rigtig godt og sikkert valg af webhosting til prisen, da deres lave priser tiltrækker både nystartede samt IT-kyndige. Er man lige startet ud med sin først online webshop eller blog, så er man uden tvivl på udkig efter noget godt til prisen og det får du virkelig her. Investeringen for sin første hjemmeside er lav og endnu mindre ved at bruge vores rabatkode til UnoEuro, men får man engang brug for mere plads, så tilbyder de også det – så hellere starte ud lidt småt og så senere opgradere.