Skip to main content
Blog

UnoEuros Virtual Private Server (VPS)

By 18/08/2016oktober 4th, 2023No Comments

Som din hjemmeside vokser, så stiger dit behov for en god server også og det er her VPS kommer ind i billedet. UnoEuro tilbyder fuld kontrol over dit websted, hvilket sågar også kan opgraderes og skaleres med din hjemmeside eller applikations behov. Hvis du går meget op i kontrol og styring af din egen server, så er VPS en af de bedre og relativt prisbillig muligheder (set i forholdt til lignende muligheder på markedet som dedikeret server). Du får nemlig root access, så du skal styre og skrue på alle knapper og dimser. Med den adgang kan du installere avanceret software samt kontrollere dit webhotel. Det er altså en god og prisbillige løsning som tilbyder stærk funktionalitet hvis du har lidt “IT-kyndig. Man kan endda også benytte serveren til en simpel Magento eller WordPress hjemmeside.

Fleksibilitet

Gennem årene har UnoEuro opdateret og opgraderet deres servere til at de i dag har god performance. De fleksible software muligheder med VPS giver kunderne total kontrol over deres eget IT-miljø, hvorimod deres delteservere shared har rammer sat af UnoEuro selv. Det hardware som er brugt på deres servere er meget imponerede og sikre fuld stabilitet og masser af kraft til hvad end du benytter og udsætter dem for.

Masser af fordele og ingen faste rammer

Du har mulighed for at tilføje lige så mange domæner som du ønsker, det samme gælder for subdomæner, emailkonti, MySQL databaser og sådan set alt. Har du brug for FTP brugere til designer eller programmør? Intet problem, du kan oprette lige så mange som du har brug for. Jeg er fristet til at sige ubegrænset plads, men det er desværre ikke sandheden, på deres mindste VPS har du 10 GB plads. UnoEuro gør meget ud af at sikre stabilitet, fleksibilitet, kvalitet og kraftfulde servere. Hvilket er grunden til, at de har diesel generatorer som står klar i deres eget datacenter. Så skulle uheldet være ude og al’ strøm gik, så ville generatorne overtage styringen og producere nok strøm til at drive hele datacentret. VPS er hullet mellem standard webhoteller og dedikerede servere (som vi alle ved jo er utrolig dyre). De tilbyder en service som har mange af de samme vigtige funktioner som en dedikeret server og som du har brug for ved store projekter og hjemmesider. Nogle af de væsentlig ting ved opgradering fra et webhotel til VPS er mulighederne for installation af software, Apache indstillinger og andet software, brugerspecificere indstillinger og meget andet.

Store arbejdsmiljøer

VPS er meget fordelagtig og kan anbefales til større kontorbrug og masse-emails. Kontorer som har mange email-brugere som arbejder fra samme sted, hvilket vil sige at de deler samme IP, så kan der være fordele ved at begrænse adgangen eller lignende netop til den lokation. Rigtig store email-lister f.eks. nyhedsbreve kan godt sætte sine spor i performance på et Bronze eller Pro webhotel. Eller sender du bare mange automatiske system-emails som ordrebekræftelser, fakturaer, velkomstbreve osv., så kan erhvervelsen af en VPS give den ekstra luft som din hjemmeside og virksomhed har brug for. Sidste men ikke mindst, husk at en VPS ikke giver dig fuld kontrol over hele serveren, men kun den andel af serveren som du har købt. Det står for Virtual Private Server, så det er ikke en fysisk privat server men en computergeneret andel af en server som du ejer.